UAB „Alumig“

0.0 / 5 (0 atsiliepimai)

UAB „Alumig“ - tai lietuviško kapitalo įmonė, įsteigta 2008 m. Įmonės pagrindinė veikla - laiptų, jų kontrukcijų ir laiptų turėklų gamyba bei montavimas. Įmonės branduolį sudaro patyrę specialistai, kurių darbus galite pamatyti Siemens arenoje Vilniuje, Druskininkų vandens pramogų parke, Lietuvos Respublikos Prezidentūroje, JAV, ir Čekijos ambasadose Vilniuje, Karaliaus Mindindaugo apartamentuose, Audi autocentre, valstybinėse institucijose: Valstybinė mokesčių inspekcijoje, Sodroje, Regitroje, įvairiuose klubuose: Helios, Eden, Indigo ir daugelyje kituose ofisuose, gyvenamuosiuose namuose.

Vieta: Visa Lietuva

Pastarąjį kartą prisijungė: prieš 8 val.

Užsiregistravo: 2023-02-20

Laiptų turėklai

UAB „Alumig“ yra viena iš lyderiančių metalo konstrukcijų gamybos įmonių Lietuvoje. Įmonė specializuojasi gamindama aukštos kokybės metalo, stiklo, aliuminio, nerūdijančio plieno gaminius, įskaitant laiptų turėklus.

Pagrindinei turėklų konstrukcijai suteikiama 5 metų garantija.

Laiptų turėklai yra būtina dalis bet kokios laiptinės konstrukcijos. Jie ne tik suteikia papildomos saugos elementą, bet ir atlieka svarbų vaidmenį estetiniu požiūriu. UAB „Alumig“ gamina laiptų turėklus iš aukštos kokybės metalo, stiklo, aliuminio, nerūdijančio plieno, kurie yra patvarūs ir ilgaamžiai.

Aliuminio laiptų turėklai yra lengvi, tvirti ir neprisideda prie laiptinės konstrukcijos svorio. Nerūdijančio plieno laiptų turėklai yra tvirtesni nei aliuminio, tačiau kartu yra sunkesni ir brangesni.

Įgūdžiai

Vartų remontas

Kontaktai

Miestai/-as: Vilnius Adresas: Buivydiškių g. 9-56, LT-07178 Vilnius Darbo laikas: 09:00-17:00
Vilnius Buivydiškių g. 9-56, LT-07178 Vilnius

+37060416314

info@tureklai.net

https://www.tureklai.net/laiptu-tureklai/

Map DataMap data ©2015 Google, ZENRIN
Map Data
Map data ©2015 Google, ZENRIN
Map data ©2015 Google, ZENRIN
Map
Satellite

PERŽIŪRĖTI

UAB „Alumig“

PERŽIŪRĖTI

UAB „Alumig“

PERŽIŪRĖTI

UAB „Alumig“

PERŽIŪRĖTI

UAB „Alumig“


Pasidalink