UAB NIT

0.0 / 5 (0 atsiliepimai)

NIT - tai profesionali įmonė, tiekianti kokybiškus vėdinimo, oro kondicionavimo, santechnikos bei automatikos įrenginius. Visos įmonės tiekiamos sistemos yra pagamintos patikimų ir puikiai žinomų gamintojų. NIT įgyvendins net ir sudėtingiausius ŠVOK projektus, atsižvelgs į klientų poreikius ir pasirūpins oro kokybe. Švarus oras - kiekvienos patalpos siekiamybė, kuri su NIT gali tapti realybe.

Vieta: Vilnius

Pastarąjį kartą prisijungė: prieš 6 metų

Užsiregistravo: 2017-04-18

Oro vėdinimas

NIT tiekiama įranga yra profesionali ir kokybiška. Įmonė tiekia geriausias rinkoje esančias vėdinimo sistemas bei pasirūpina ir jų įrengimu ir techniniu aptarnavimu.
Vėdinimo, oro kondicionavimo, santechnikos, šildymo be automatikos sistemas tiekianti įmonė NIT yra šios srities profesionalai. Įranga, tiekiama iš rinkoje pripažintų gamintojų, yra kokybiška, šiuolaikiška ir energetiškai efektyvi. NIT vertina ilgalaikę partnerystę su savo klientais, todėl patars visais su ŠVOK susijusiais klausimais ir lanksčiai prisiderins prie Jūsų interesų. Be to, NIT padės įgyvendinti visus ŠVOK inžinerinius projektus bei užtikrinti kokybišką bei švarų orą bet kokioje patalpoje.

Įgūdžiai


Kontaktai

Miestai/-as: Vilnius Adresas: Savanorių pr. 151, LT-03150 Vilnius
Vilnius Savanorių pr. 151, LT-03150 Vilnius

85 27 28 552

info@nit.lt

http://www.nit.lt

Map DataMap data ©2015 Google, ZENRIN
Map Data
Map data ©2015 Google, ZENRIN
Map data ©2015 Google, ZENRIN
Map
Satellite

Pasidalink