Ernestas Liktoravicius

0.0 / 5 (0 atsiliepimai)

www.laikasnamams.lt - tai internetinė santechnikos, buitinės technikos bei šildymo prekių parduotuvė.
www.laikasnamams.lt - orientuota į pridėtinės vertės kūrimą klientams, kurie įsirenginėja arba atnaujina savo namus. Mes ne tik parduodame daiktus, tačiau konsultuojame bei padedame pilnai sukomplektuoti reikiamas prekes, kurios būtinos Jūsų namų įrengimui. Mes užtikriname daiktų sandėliavimą bei savalaikį, pagal kliento poreikius laike išdėstytą, prekių pristatymą.
www.laikasnamams.lt asortimentas. Pas mus Jūs rasite platų, patikrintų gamintojų, aukštos kokybės santechnikos, buitinės technikos bei virtuvės įrangos prekių pasirinkimą.
Garantijos. Pas mus parduodamos prekės yra tiekiamos tik iš oficialių gamintojų atstovų ir platintojų Lietuvoje. Dėl to pas mus įsigytos prekės yra orginalios ir turi oficialias, ne trumpesnes kaip 2 metų gamintojo garantijas.

Kodėl verta mus rinktis? Nes mes žinome, ką parduodame, ir galime patarti planuojantiems vonios kambario bei virtuvės įrengimą. Pasirinkę mus Jūs gausite kur kas daugiau, nei tik medžiodami mažiausias kainas.

Amžius: 13 m.

Vieta: Visa Lietuva

Pastarąjį kartą prisijungė: prieš 5 metų

Užsiregistravo: 2018-08-27

Vonios kambario bei virtuvės įrangos pardavimas

Pas mus Jūs rasite platų, patikrintų gamintojų, aukštos kokybės santechnikos, buitinės technikos bei virtuvės įrangos prekių pasirinkimą.

Įgūdžiai


Kontaktai

Miestai/-as: Visa Lietuva Adresas: aikos pr. 141-300 kab, (B4 įėjimas, kitoje PLAZA baldai pastato pusėje) LT-51132 Kaunas
Visa Lietuva aikos pr. 141-300 kab, (B4 įėjimas, kitoje PLAZA baldai pastato pusėje) LT-51132 Kaunas

8 604 93329

info@laikasnamams.lt

https://www.laikasnamams.lt/


Pasidalink