Danelton Management

0.0 / 5 (0 atsiliepimai)

Danelton Grupė įkūrė 2010 m. su tikslu aprūpinti renginius ir muzikos mylėtojus plataus spektro renginių techninio aptarnavimo paslaugomis ir technika. Pagrindinė veikla - išskirtinis renginių techninis aptarnavimas, siekiant įgyvendinti subtiliausius sprendimus. Teikiame kokybiškos ir patikimos garso aparato bei šviesos efektų nuomos paslaugas, taip pat stilingas ir nepakartojamas DJ paslaugas vestuvėms, gimtadieniams, aukštos klasės ir specifinio pobūdžio renginiams.

Vieta: Visa Lietuva

Pastarąjį kartą prisijungė: prieš 2 mėn.

Užsiregistravo: 2019-07-22

Garso Aparatūros Nuoma Ir Šviesos Efektų Nuoma Vilniuje

Garsoaparaturosnuomavilniuje.lt – Garso aparatūros nuoma, garso kolonėlių nuoma, šviesos efektų nuoma, apšvietimo nuoma – Vilniuje. Įmonė turi ilgametę patirtį renginių organizavime, todėl pasirinkę mūsų paslaugas Jūs nesuklysite ir galėsite būti ramūs, kadangi įmonės darbuotojai turi didelę patirtį renginių įgarsinimo, įgarsinimo ir apšvietimo srityje, todėl pasirūpinsime Jūsų renginiu, kad Jums liktų tik geriausia prisiminimai!

Įgūdžiai

Garso aparatūros nuoma Apšvietimo įrangos nuoma

Kontaktai

Miestai/-as: Vilkaviškio rajonas, Vilnius Adresas: Daugėliškio g.11, Vilnius, LT-09302, Lietuva Darbo laikas: 08:00 - 20:00

+37060765871

info@garsoaparaturosnuomavilniuje.lt

https://garsoaparaturosnuomavilniuje.lt


PERŽIŪRĖTI

Danelton Management

PERŽIŪRĖTI

Danelton Management

PERŽIŪRĖTI

Danelton Management

PERŽIŪRĖTI

Danelton Management


Pasidalink