Aistė Dusevičiūtė

0.0 / 5 (0 atsiliepimai)

2015 metais baigiau Vytauto Didžiojo Universiteto multimedijos ir interneto technologijų bakalauro studijas. 3 metus dirbau televizijoje. Šiuo metu ieškau darbo ir dirbu su asmeniniais projektais.

Moku puikiai dirbti su visu "Adobe" programų paketu, ypač "Premiere", "After Effects", "Flash" ir "Photoshop".

Montuoju/redaguoju video, kuriu animacijas bei kompiuterinius žaidimus (su žaidimų varikliu "Unity"). Redaguoju nuotraukas, kuriu trimačius objektus, maketuoju plakatus. Laisvalaikiu kuriu animacinius multikus ir humoristinius komiksus.

Amžius: 31 m.

Vieta: Kaunas

Pastarąjį kartą prisijungė: prieš 3 metų

Užsiregistravo: 2020-02-21

Įvairaus pobūdžio animaciniai klipai

Ilgus metus dirbu su "Flash" ir "After Effects". Galiu kurti bet kokio pobūdžio animaciją (pvz. animuotą interneto banerį, youtubo kanalo intro, animuotą gif'ą, pristatomą filmuką ir t.t.).

Animaciją galiu kurti tiek pokadrinę (t.y. kada kiekvienas kadras yra piešiamas ranka), tiek cut-out (t.y. kada yra manipuliuojama veikėjo kūno dalimis), tiek tokią, kuri naudoja abstrakčias judančias formas. Galiu naudoti duotus paveiksliukus, galiu sukurti vektorinę grafiką, animaciją sukurti iš realaus vaizdo, arba naudoti visų trijų kombinaciją.

Taip pat su "Flash" programa galiu sukurti paprastą interaktyvią programėlę arba žaidimą (pvz. dress-up arba testinių klausimų/atsakymų tipo).

Įgūdžiai

Reklamų kūrimas Animacijų kūrimas Aiškinamųjų video kūrimas 2D animacijų kūrimas Kadruočių, eskizų kūrimas Personažų animacijų kūrimas Animuotos prezentacijos Vektorinė grafika

Kontaktai

Miestai/-as: Kaunas
Kaunas

+37061619454

aisteduseviciute@gmail.com

http://www.aisteduseviciute.lt

Map DataMap data ©2015 Google, ZENRIN
Map Data
Map data ©2015 Google, ZENRIN
Map data ©2015 Google, ZENRIN
Map
Satellite

PERŽIŪRĖTI

Aistė Dusevičiūtė

PERŽIŪRĖTI

Aistė Dusevičiūtė

PERŽIŪRĖTI

Aistė Dusevičiūtė


Pasidalink